Hogyan lettünk a DPF tisztítókésülékek egyik vezető disztribúciós vállalata a szlovák és a magyar piacon

A garázsban kezdődött

A cégünk évek óta az autók tisztítására és fertőtlenítésére szakosodott. Történetünk és egyben szenvedélyünk a garázsban kezdődött. A szenvedélynek és a részletekre való odafigyelésnek köszönhetően szolgáltatásainkat a környező ügyfeleink kezdték keresni. Több ezer autó haladt át kezünkön, és sikerült hűséges ügyfelek hálózatát kiépítenünk. Kezdtük érzékelni a tisztaság és az autóápolás fontosságát, ezért elkezdtük keresni a legjobb lehetőségeket vásárlóink ​​számára.

DPF lehetőség

Az új technológiák fejlődésével egy nagyon fontos dolog kezdett kialakulni a dízelmotoroknál, mégpedig a DPF szűrő. Találkoztunk olyan ügyfelekkel, akiknek gyakran voltak problémái a DPF-el, és ez nem igazán olcsó ügy volt. Olcsóbb változat volt a tisztítása, amely szintén jelentős hatással van az EC-re és a jármű funkcionalitására. Sajnos ezt a kereseti módszert sok álszakember kezdte alkalmazni, akik csak feleslegesen magas kiadásokat okoztak ügyfeleiknek. És akkor eleget mondtunk!

Jelentős együttműködés

Megoldást keresve eljutottunk egy olyan nagy gyártóhoz, amely ellátja az európai piacot olyan nagy országokban, mint Németország, Franciaország vagy Anglia. Megkerestük őket, és bemutattuk az ötleteinket. Ötleteink felkeltették a figyelmet, és elkezdtük az együtműködést. Ma az egyik vezető disztribútor vagyunk, és az ügyfélhálózat bővítését tervezzük

© 2020 Copyright:SILMARK SK s.r.o Design by MICHAL HALAJ | tvojbiznis.sk